Godmorgon! Såg du nya avsnittet av Solsidan igår? Det gjorde jag och ja, vad ska man säga om karaktärerna. De är sig lika…..
Jag sitter här vid datorn, äter frukost, försöker skriva det här blogginlägget och läser andra bloggar samtidigt. Alltså det där med multitasking är inget att ha egentligen. Ser nu på klockan att jag måste börja skynda mig lite nu. Här kommer iallafall veckans planering.
Måndag: Jobb 7-13, promenad med Sofia och pilates på kvällen.
Tisdag: Jobba med basgruppsuppgift och kvällspass.
Onsdag: Dagpass och les mills sprint som Sofia håller i.
Torsdag: Ledig och pilates på kvällen. Plugg står på schemat.
Fredag: Jobba kväll
Lördag: Jobba kväll och döma fotboll på dagen.
Söndag: Delad tur
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Nej jag har missat att nya solsidan har börjat :O
  Haha, jag är "expert" på multitasking men jag vill inte vara sådan, varje dag blir jag galen på mig själv.

 2. avatar

  Klart jag såg solsidan 😀 Så kul att det har börjat igen. Jag älskar den serien och tycker alla karaktärer har sin charm 🙂

 3. avatar

  Vi kollade också på solsidan haha! Tycker det är super bra! Jag hoppas din vecka blir bra! Ser ut som det blir en jobb vecka men ändå lite kul på listan! Hoppas du får en fin vecka ❤️

 4. avatar

  Japp det gjorde jag, tycker det var som vanligt ungefär. Himlans mycket du ska jobba denna veckan, hoppas det går bra.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: