Godmorgon! Jag känner mig faktiskt pigg idag. Igår var jag som en trasa så det känns skönt att vara pigg. Nu ska jag alldeles strax åka och jobba och därefter står det brandutbildning på schemat. Hinner hem en snabb sväng innan jag ska vidare till Mjölby för pilates. Det kommer bli en lång dag!
Ikväll är det pilates i Mjölby igen och även den här gången vill jag jobba mycket med lår och rumpa. Övningarna på bilderna är lite svåra att förklara i text så tänkte försöka komma så pass tidigt till Mjölby att jag hinner filma. Jag kan iallafall garantera att dessa övningar inte är att leka med!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Perfekt ju! Jag ska försöka komma igång med mera träning nu när det snart är 2 månader sedan bebisen kom. Perfekt med inspo 🙂

 2. avatar

  Härligt att du vaknade pigg idag 🙂 Spännande med brandutbildning 🙂

 3. avatar

  Jag gjorde något liknande på en gruppträning. Träningsvärken jag hade i mina ben efteråt var inre att leka med. Kunde på riktigt inre gå ordentligt på flera dagar. Hahaha

 4. avatar

  Så roligt att du delar med dej av övningar tycker sådant är så kul att läsa

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: