I eftermiddags satt jag i soffan och var så seg och hade ingen lust att åka på spinning. Jag letade efter ursäkter att slippa.
– Det skedde en bilolycka på motorvägen så det är säkert en massa köer överallt. 
– Jag är trött. 
– I bilen på väg till passet så kände jag efter. ”Jag tror nog att jag har lite ont i huvudet och känner mig yr”. 
Ingen av dessa ursäkter bet på mig. Jag tog mig till spinningsalen iallafall. Och vilket bra pass det blev. Jag gillar ju när intervallerna är korta, snabba och tuffa. Plågan blir kort. Det är andra gången som jag lyckas att ta ut mig rejält på ett spinningpass. Grymt kul ju! 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Skönt att du kom iväg även fast motivationen inte riktigt fanns där 😉

  2. avatar

    Skönt när man tar sig förbi alla ursäkter och kommer iväg ändå. Oftast blir det ju ett bra pass trots allt 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: