Vad skönt det var att krypa ner i sängen ikväll efter jobb och sedan en härlig dusch. Det har varit en riktigt intensiv vecka. Särskilt andra halvan, Sollentuna i torsdags och plats på kvällen, jobb och besök på Idas skola i fredags. Igår jobbade jag delad tur och på rasten dömde jag ett gäng matcher. Samma sak idag, döma ett gäng matcher och sedan jobba ett kvällspass.
Väder: Blandat skulle jag säga med minusgrader i början av veckan och senare lite mer lagom temperaturer. Idag var det ju helt underbart väder.
Känsla: Det har varit en intensiv vecka med fullt ös i flera dagar. Men jag har varit glad och känt mig sprallig.
Veckans träning: Tre pass pilates och så fotbollscup i helgen för tolvåriga flickor och pojkar. Jag har totalt dömt 7 stycken 1*25 matcher och så en som var 2*25 minuter. Det låter kanske mycket men jag blev inte trött. Jag fick mycket beröm av spelare och ledare och då är det alltid kul att döma.
Craving: Nocco!! Men jag har fortfarande inte druckit någon även om jag hade med en burk till jobbet både igår och i förrgår. Och till matcherna. Den ligger dock fortfarande oöppnad i väskan. Och det ska den förbli. Oöppnad alltså.
Köp: Något så roligt som ett antivirusprogram. Men jag visste inte att jag hade automatisk förnyelse aktiverad så först trodde jag att någon lyckats komma åt mitt konto….. 
Veckans bild: Mysstämningen i omklädningsrummet på Mjölby Hälsocenter.
Impuls: Att jag hoppat på en kurs som heter ”Att leva med kognitiv svikt” på 60 yh-poäng. Den kommer pågå parallellt med den utbildningen jag redan går….. 
Roligaste: Lätt! Döma fotboll och när jag var med Ida i skolan.
Fem positiva från veckan:
– Att jag var med Ida i skolan och hade en mysig dag. 
– Att pilatesträningen står sig, utöver mina pass har det blivit pilates en gång. Sen i september har det alltså blivit 3-4 pass pilates i veckan.
– Att skadan bara blev lite värre av fotbollsmatcherna. Den hade ju lika gärna kunnat gått upp helt igen men så blev det inte.
– Vi hade en intensiv dag i Sollentuna där vi bland annat fick göra ett rollspel. Vi var två grupper och det var så roligt att se gruppernas olika tolkning på huvudpersonen.
– Att jag stått emot mitt sug efter Nocco. 🙈
Mina mest lästa inlägg:
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Hihi åh vad jag önskar att jag kunde låta bli noccon jag med!!! Kram ❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: