Imorse vaknade jag vid fyra och försökte verkligen somna om. Tänkte tanken att visst gillar jag att komma upp tidigt på morgonen men fyra känns för tidigt till och med för mig. Alldeles för tidigt…. Gav efter en stund upp och passade på att istället leta fram lite härlig tröjinspiration. Jag har aldrig varit en hoodietjej egentligen men det är ju så härligt att dra på sig och gosa in sig i.
Inlägget är ett samarbete med nedan länkade varumärken och innehåller adlinks.
Fördelen med att jag klev upp så tidigt var att jag fick in disken i maskin, hann sätta en deg…..
….. och fixa en riktigt härlig fukost till barnen och Rickard.  Med bacon, ägg och lite grönsaker. Och som pricken över i:t hemgjorda källarfranskor. Mums! Jag höll mig till ägg och bacon, jag. Jag börjar dock tröttna lite på äggen men idag fick de duga.
Jag tänkte plugga men strax efter nio gav jag upp och gick och la mig. Där fick jag för att jag skrev att är piggare. Nej men vakna klockan fyra är det nog inte riktigt meningen att göra…. Efter två timmars sömn var jag faktiskt piggare så då satte jag mig och läste på om olika lagar. Bland annat, SOL, hälso-sjukvårdslagen och LSS.
Ett möte har hunnits med och till lunch blev det blomkålssoppa med klippt bacon till. Eftermiddagen spenderades med lagarna och ikväll har jag testat Les Mills Sprint. Det här sättet att köra spinning på är ju hur kul som helst. Det är kort, snabbt och effektivt och precis det jag gillar. Det händer något hela tiden och man hinner inte fundera så mycket. Det är bara att köra.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilken härlig frukost, så mysigt att äta ihop. Saknar det på morgonen men baren äter ju på förskolan, tur man har helgerna

 2. avatar

  Åh så tråkigt att vakna så tidigt men härligt att du fick ihop en så underbar frukost! Jag är faktiskt en riktig hoodietjej, jättefina tröjor du tipsar om 😃

 3. avatar

  Fy…kl fyra, stackare. Snygga tröjor, jag är definitivt en hoddie tjej ❤

 4. avatar

  Det finns väl inget värre än när man vaknar sådär tidigt och inte kan somna om igen? Åh det bästa är ju när man sätter på sig en varm tröja såhär på hösten. Massa kramar 🙂 <3

Kommentera

%d bloggare gillar detta: