Jag tänkte börja det här inlägget med att berätta att det blev pilateskurs i Mölby. Vi (eller rättare sagt M på Mjölby hälsocenter) lyckade få dit några till så vi är ett helt okej antal deltagare. Fick så bra feedback av deltagarna vilket gör mig så glad och nöjd. Hur gick det då med mitt stackars ben kan man ju fråga sig. Och jo, det gick så bra. Pilates funkar alltid, det är bara att modifiera och anpassa. Tex stå på ett ben när de andra skulle stå upp och göra ett gäng roll downs. Nöjd pilatesinstruktör!
Tre saker blev jag väldigt glad över idag. Dels de fina orden som väntade på mig på Madeleines instagramkonto. Det andra var att tre av mina kollegor hört av sig till mig och frågat hur det är med mig. Det är jag inte van vid och jag blev väldigt glad över omtanken. Jag känner mig uppskattad!
 
Jag var så nervös över min handlingsplan men idag fick jag feedback från läraren. Fick bra kritik, men vet du, jag är lite knäpp. Tänker att jag skulle gjort en handlingsplan på mitt andra exempel istället. Fast jag är godkänd på uppgiften. Suck alltså…
Så skönt att kunna sätta check på en kurs till. Tidigare i veckan började jag på nästa kurs. Den kommer ske helt på distans med enbart föreläsningar digitalt. Idag var jag effektiv och jag har inte många föreläsningar kvar att gå igenom. Det är verkligen intressant att läsa om just området kring psykisk ohälsa hos äldre. Det är tyvårr ett ganska så eftersatt område men jag hoppas på att det blir ändring på det de närmsta åren. Det viktigaste jag hittills tar med mig är det som jag kämpar hårt för: att inte symtomlindra utan först hitta orsaken till symtomen. Jag blev väldigt glad över att en läkare tryckte hårt på att gå till botten med varför en patient har vissa symtom.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Va kul att få bra feedback och massa beröm . Man behöver få det vägledning att veta att man är bra på det man gör 👌🏻

 2. avatar

  Vad roligt med glad och positiv respons från din grupp. De lär säkert sprida vidare och vidare så Pilatesen växer hos dig. Ha en fin dag

 3. avatar

  Åh såna uppskattningar i vardagen gör verkligen så mycket! Låter jätteintressant att läsa om psyksik ohälsa & så otroligt viktigt ämne

 4. avatar

  Tycker du är så jävla bra som hela tiden hittar alternativa vägar och inte låter smärta hindra dig. Precis som pilates och även yoga handlar om. Fint med bra feedback, det gör en så glad! Kram!

 5. avatar

  Så glad jag blir att du uppskattade att jag la ut ett par fina och självklart sanna och helt från hjärtat ord om dig. Ibland känns det som man glömmer bort att bara uppskatta människor :). Jag tycker om att göra det <3.
  Grattis till betyget också, jag förstår det där man känner som du skriver med betyget. Är också sådan som hamnar i något "tänk om" istället för "gud så bra". Är väl att man har höga krav på sig antar jag <3

 6. avatar

  Åh jobbigt med benet .
  Men så skoj det är när men får positivt kritik duktiga dej 😍😍

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: