I måndags (23 september) var det två år sedan som jag åkte upp till Stockholm för att vara med på två pilatespass med en stor instruktör från USA, Anula Maiberg. Det här var det första passet där jag fick prova på att träna i maskin och med fjädrar som motstånd. I vissa övningar är fjädrarna en hjälp medan de i andra gör övningen mycket svårare.
Efter det passet körde vi också ett på matta. Det var en del svåra övningar som jag verkligen inte behärskade. Men det var så roligt!
September 2017 var också månaden då det äntligen började hända lite. Jag kom i kontakt med Julia i Stockholm via instagram och då tränade jag en klass tillsammans med henne och så satte vi oss på ett fik och diskuterade pilatesutbildningar. Till slut landade det i Basi Pilates och det ångrar jag inte även om den klassiska pilates fortfarande är mig väldigt kär! Avslutar inlägget med alla bilder som jag har från kvällen.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Kul att se tillbaka och inse att mycket ha hänt sedan dess. Du är så grym och du kommer nå dina mål och jag håller tummarna för dig ❤

 2. avatar

  Så kul att få veta hur ditt intresse för pilates började och att det redan var 2 år sen tiden går så fort. Ni ser ut att ha kul även om det ser lite jobbigt ut 😉

 3. avatar

  Vilket spännande upplevelse och äventyr 😊 kul med övningar

 4. avatar

  Vad roligt att få kolla tillbaka på saker du gjort tidigare år – skoj att du delar med dig av detta =)

 5. avatar

  Vad roligt att det händer lite saker, USA dessutom. Härligt 🙂😍

 6. avatar

  Jag blir mer och mer sugen på att prova både yoga och pilates varje gång jag är inne här hos dig 😛

 7. avatar

  Åh vad kul med sådan övningar ❤️😊

 8. avatar

  Det är så roligt att kolla tillbaka och bara känna att man gjorde rätt beslut och sen se hue långt man har kommit nu! hade så gärna gått på dina träningar eller haft dig som pt nu när jah börjat träna 😉

 9. avatar

  Så kul att titta tillbaka lite. Måste varit härligt ja även om man såklart inte behärskar allt bara sådär men du utvecklas ju något enormt hela tiden.

 10. avatar

  Vilket spännande äventyr och upplevelse. Ett minne du kommer bära med dig för resten av livet. <3 Kram till dig och ha en fin fredag.

 11. avatar

  Vilken resa som du har gjort med pilates. Så roligt att du fick träna pilates med en instruktör från usa.

 12. avatar

  Men vad roligt! USA! Wooow!
  Ser verkligen super kul,
  Men hade aldrig vågat! Hahah du är super duktigt! Min idol 💜

 13. avatar

  Det är alltid lika kul att läsa om pilates här, för din kärlek och ditt engagemang lyser verkligen igenom! Det låter som roliga tillfällen du berättar om!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: