I tisdags kom Länka med kärleks lilla maskot Gunnel på besök. Jag hade tänkt att hon skulle få följa med på mitt gympapass men det gick ju inte eftersom att jag precis dragit på mig min skada. (Tror du hjärtat var besviken över det? Direkt när hon så mig så tänkte hon åh nej. Nu blir det ingen vila…) Det blev en lugn första dag. Gunnel ville få en känsla av Gotland och hoppade direkt ner bland stenarna i min ljusstake. ”Varför ligger det en skruv i fatet” undrade hon. Det är en hrm gotlandsskruv sa jag…. 😜
”Vad spännande med aloe vera! Får jag smaka?” Gunnel spottade dock och fräste. ”Det där var inget vidare! Har du någon god dricka åt mig istället?” undrade Gunnel. ”Typ coca cola…”
Vi läste också bok tillsammans: Ann Fernholms ”ett sötare blod”. Socker är gott sa Gunnel och fnös. Hon undrade också om jag inte är lite fixerad vid det här med hälsa och välmående. Kan man det var min första spontana svar men jo, det kan man förstås. Då började vi diskutera kring när det går från att vara hälsosamt till att vara en fixering istället. Jag tror inte att det är svart eller vitt utan snarare en gråzon. 
På torsdagen var det dags för pilates i Mjölby och Gunnel blev eld och lågor. ”Ska jag få hänga med dit igen”. Gunnel var så ivrig att hon ville sitta vid instrumentpanelen men det sa jag strängt till henne att hon inte fick. Gunnel surade till lite så jag sa ”du kan sitta fast i dragkedjan på min tröja och då blev Gunnel nöjd och glad.
Annat vi gjort är att titta på Idol tillsammans, Gunnel har fått hjälpa mig med skolarbetet och så fick hon också hänga med på jobbet nu när jag jobbade i helgen.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh vad skönt att Gunnel kom fram ordentligt! Hon ser ut att ha haft det toppen hos dig 🙂

 2. avatar

  Härligt inlägg Hanna. Jag älskar dessa inlägg om Gunnel och hennes resa runt i Sverige. Hon är allt en liten busig tös den där Gunnel

 3. avatar

  Vilken mysig helg ni hade tillsammans! <3 Kramis

 4. avatar

  men så trevligt gunnel verkar ha haft det hos dig, va kul hon fick va med och läsa också 🙂 💕

 5. avatar

  Vilket roligt inlägg! Kul skrivet!

 6. avatar

  Men va kul att hon ha hängt med dej och få vara med dej på dina grejjer 🙂

 7. avatar

  hi hi va roligt perfekt dag o helg för gunnel tror ja eller hur?
  önskar då en fin start på den nya veckan då kram kram

 8. avatar

  Gunnel verkar ha haft en mysig tid med dig och nej den där aloe vera drycken verkar inte alls god. Har hört vad den smakar så håller med Gunnel 🙂

 9. avatar

  Låter som några riktigt mysiga dagar med Gunnel ❤ Alltid trevligt med sådant sällskap ❤

 10. avatar

  Vilken härlig helg Gunnel haft hos dig 😊

 11. avatar

  Låter och ser ut som att du och Gunnel har haft det riktigt mysigt ihop! Kramn

 12. avatar

  Alltid trevligt att ha Gunnel på besök 🙂 Det där med att leva hälsosamt eller då det går över och blir ohälsosamt är verkligen en nålfin gräns.

 13. avatar

  Ajaj, inte bra med skador, hoppas att du snart mår bättre och kan röra dig som du vill!!

 14. avatar

  Åh jag smilade så gott när jag läste om dig och Gunnel! Låter som roliga dagar tillsammans 🙂

 15. avatar

  Vad kul att få läsa hur ni har haft det. Låter som ni har haft bra o roliga dagar.

 16. avatar

  Ohh ni är så fina då ni skriver dessa inlägg och så fint omhändertagen hon har blivit =D

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: