29 november 2023

Jag försöker att inte bli bitter

Jag håller på att bli knäpp av allt mitt stillasittande, jag är inte längre gjord för att vara soffpotatis. Hela min kropp skriker efter att få röra på mig och träna. Spelar ingen roll vad egentligen, bara få lite flås, styrka och rörlighet. Få svettas lite. Jag och Rickard gick ut på en skogspromenad nu på eftermiddagen. Det var så skönt att få gå en runda och få sol på nosen. Bara ett par kilometer men så värdefullt!
Igår åkte jag in till stan och tittade på fotboll när Rickard dömde. Det var riktigt kallt och inte särskilt roligt väder. Trots det så kände jag hur mycket fotbollen betyder för mig. Jag kände mig så ledsen. Jag ville så gärna ge mig ut på plan jag med, trots snålblåst och duggregn! Då är det viktigt….  Det är när jag inte kan göra vissa saker som jag inser hur viktigt det faktiskt är. I det här fallet fotbollen. Vaden börjar iallafall kännas som att den är på väg åt rätt håll. Idag har jag inte haft ont alls.
Men vad händer igår morse då? Jo, jag vaknade som skivit i tidigare inlägg av halsont. Idag tände jag doftljus varav det ena gav mig en allergisk reaktion. Ingen allvarlig sådan men jag höll på att bli knäpp ett tag på min kliande näsa, kinder och rethosta.
På grund av min onda hals kan jag heller inte provspringa vaden. Sen ser jag alla härliga träningsbilder och pass som andra gör och jag känner bara blaha. Ska nog stänga ner mina sociala medier för att slippa se ”eländet”. Ja, jag försöker att inte bli bitter och det här blev ju väldigt deppigt. Jag kommer kunna springa igen, jag kommer kunna träna pilates. Så take it easy och go with the flow.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Jag försöker att inte bli bitter

 1. Varför svarar du alltid så otrevligt om den som kommenterar inte skriver helt i hand med vad du vill att hen ska kommentera. När jag läser bloggar lusläser inte jag heller varenda inlägg och missar säkerligen att memorera EXAKT allt som står. En tappar verkligen lusten att både läsa och kommentera här när en inte vet om en får en spydig kommenterar tillbaka om en skulle råka kommentera ”fel”

 2. Vännen, så jag känner med dig ❤ Du kommer däremot bli bra. Hur länge ska du vila? Kan du åka till gymmet och köra arm och mage?
  Du ska se att du snart är ute på plan, men förstår din bitterhet ❤

  1. Läkaren trodde 6-8 veckor innan det är helt läkt. I värsta fall får jag vänta så länge till innan jag kan börja springa. 🙁

 3. En skogspromenad gör verkligen så himla mycket, man tror inte det men promenader är verkligen bra. Jag tog mig också en promenad men solen var tyvärr inte framme då. Men skönt var det 🙂

 4. Åh känner igen din känsla. Att få röra på sig har alltid betytt mycket för mig också. Och ju äldre jag blir desto mer känner jag att jag helst vill röra ngt på mig varje dag, iaf varannan dag. Hoppas du kommer igång snart. 👍😃

 5. Usch, förstår att det är grymt jobbigt för dig att inte få röra dig som du brukar! Men du får väl försöka tänka att det är lika bra att allt "skit" kommer på en gång med ond vad och hals så att du inte behöver förlänga "vilotiden". Håller tummarna för att du snart ska vara symptomfri!

 6. Förstår att de måste vara extremt jobbigt och förstår verkligen frustrationen att inte få göra något.
  När jag ser dans ridning eller gym/jogging så blir jag med så 🙈
  Så skönt med promenad i skogen. Ö skär att vi med hade nära till en riktigt skog men parken får vara vår skog just nu

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: