29 november 2023

Kräftskiva på jobbet och ledig helg

Idag har jag inte haft någon bra dag. Var så nära att sjukanmäla mig imorse men tog mig själv i kragen och åkte till jobbet ändå. Och vilken bra dag det blev. Vi ordnade kräftskiva för de boende och det blev så uppskattat! Vi satt i två timmar med de boende, åt god mat, pratade och sjöng visor. Jag brukar inte skriva om mitt jobb men just det här kände jag att jag ville dela. Det är så mycket negativt om äldreomsorgen i media att det är lätt att tänka att det är katastrof överallt. Jag är däremot stolt över min arbetsplats.I alla lägen gör vi det bästa vi kan för de boende.
Så nog om det. Nu tar jag helg. En helg som kommer vara fullspäckad med fotboll, plugg och fix med spellista till mitt pass. Jag behöver hitta lite nya stegkombinationer till det som jag redan kör för variationen skull och även för att det ska passa en större grupp. Nu är dock frågan vad vi ska laga till kvällsmat. Den eviga frågan…..

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Kräftskiva på jobbet och ledig helg

  1. Så fint att ni löste det för de boende. Det är så små medel som behövs. Jag hörde en på tv som sa att han hade kritik mot måndag-fredag och lö-sön rutiner för det gamla. Att det ska vara skillnad. Då sa han, – Om man är 80 år kan man inte få lov att skita i vilken dag det är när man jobbat hela sitt liv? Det tyckte jag var klokt!!

  2. Va fantastiskt när de vänder så & visar sig bli en så fin dag och all cred till dig som jobbar med äldrevård! Jobbade en sommar på demensboende & de är det mest krävande jobb jag haft men samtidigt det mest fina och givande! Kramar 🙂

  3. Åh det är så mysigt, det hade vi också förra året när jag jobbade med dementa, det var verkligen så mysigt!
    Hur dom satt och åt och bara var där med dom, så otrolig upplevelse 🙂

  4. Försökte kommentera ditt inlägg från idag söndag, men det gick inte…Fick liksom inte ens upp kommentarsrutan. Så jag skriver här istället och hoppas det är okej 🙂
    Yoga har verkligen blivit grejen, som alla tror hjälper mot exakt allt 🙂 Men konstigt att folk vet så lite om Pilates ändå. Jag har hört en hel del om det även innan jag började läsa din blogg. Men det är väl så att yoga är "innegrejen" och att det är därför som folk inte känner till så mycket annat.

  5. Så kul att läsa att det finns bra äldreboende eller att det finns dom som gör bra saker för de äldre, för man hör mycket negativt om dom som du säger. Så tycker det är bra att du visar att det finns bra äldreboenden 🙂

  6. Tycker det är jättefint att du delar med dig av vårdens guldbitar. Det är faktiskt ett jättefint jobb att vara uska kan tycka att det är sorgligt att allt fokus bara handlar om det dåliga. Samma som med läraryrket, det enda media skriver om är hur katastrofalt allt är. Men det som glöms bort är alla som jobbar där varje dag och sliter för barnen och ungdomarna.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: