Sitter här  i soffan med en mugg te med kokosolja i. Kokosoljan gör underverk för mina läppar som gärna blir torra annars. Ida sitter på golvet här i vardagsrummet, klipper och pysslar. Samuel är på dop idag. Hans biologiska farbrors son är det som ska döpas. Alex är i sitt rum och grejer lite och Rickard är på match. Just att Rickard är på match gör mig rejält avundsjuk. Inte missunsam men avundsjuk. Jag vill så gärna komma ut och döma jag med.
Jag känner mig faktiskt lite nedstämd, det känns faktiskt lite mer än vad jag trodde att det skulle göra med att mitt måndagsgympapass är bortplockat. Det känns tråkigt att deltagarna inte gillade min gympa. Men jag förstår också samtidigt. Är man van vid traditionell gympa och kommer på mitt pass så blir man såklart inte nöjd. Även om det är ruggigt bra konditionsträning. Jaja, jag får ju hålla mitt pilates en halvtimme. Men jag är så rädd att ingen ska vilja stanna kvar och köra mitt pass och då står jag där ensam kvar. Positiva tankar var det ja….
Loggade in på min Hannas Pilates-sida på instagram (gjorde en omröstning om jag skulle byta hannafialotta till HannasPilates. Majoriteten tyckte faktiskt ja men jag föll för nej-sidan och skapade ett helt nytt konto istället. Så nu har jag två. Ett specifikt pilateskonto och ett konto som är allt jag gillar kring träning och hälsa. Men det var inte det jag skulle skriva. Upptäckte att jag fått 30 nya föjare på bara några dagar. Det blev jag väldigt glad över.
Nu är bara frågan hur jag ska göra med egen domän. Som tankarna har gått i veckan så lutar det åt något med hannas pilates och så min blogg länkad från Hannas Pilates. Då kan jag ha kvar båda utan att behöva välja bort hannafialotta. Känns som att jag har en bra plan.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vas roligt att du fått mer inspo och energi och att du tror du får VG, samt kul att du fått fler följare =D

 2. avatar

  Det låter jättebra :D. Då får du verkligen kombinationen av de båda. Blir du kvar här på Blogg.se då eller byter du till WordPress och bygger hemsida där du har bloggen som en del i sidan? 🙂
  Förstår att du blev ledsen över passet :(. Det hade jag också blivit, kan tycka deltagarna var lite taskiga där med faktiskt. Man får vara lite öppen <3

 3. avatar

  Jag kan förstå att det blir en del funderingar kring det där med måndagspasset. Det verkar vara ett sånt där exempel på när människor tycker olika om saker. Men att vissa inte tycker lika mycket om något som andra gillar betyder ju inte att det är mindre bra <3
  Hursomhelst har jag också lidit av avundsjuka idag. Vädret har varit underbart, och medan andra har kunnat rida har jag vilar mitt förhatliga ryggskott.

 4. avatar

  Förstår känslan, tråkigt att det inte gick vägen med ditt gympass. Men håller tummarna att besökare gillar din pilates så att du kan få behålla det 👍

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: