Det har blivit många inlägg om träning och hälsa så tänkte bryta av lite med att skriva om min dag. (Hittills vill säga). Klockan ringde redan klockan fem och för en gång skull så började jag inte snooza utan kom upp direkt. Mest kanske för att jag verkligen behövde gå på toa, haha. Mitt inlägg kring favoritövningar skrev jag i sängen och när det var klart väckte jag äldsta grabben som just nu har praktik på US. Därefter var det de mindre barnens tur att bli väckta. Idisen sov som en stock och henne fick jag väcka flera gånger. Alex däremot brukar alltid vakna direkt. Det är sällan som han somnar om. 
Den här himlen mötte mig när jag kikade ut genom fönstret tidigt imorse. Tänkte direkt att det kommer bli en regnig dag. Och mycket riktigt.
Passar perfekt med tanke på dagens sysselsättning: studier. Egentligen började den nya kursen igår. Den lilla detaljen hade jag glömt bort och började med föreläsningarna redan förra veckan när jag lämnat in sista uppgiften i förra kursen. Så jag behöver inte stressa vilket känns skönt. Har gott om tid på mig att läsa in allt material och sedan svara på frågorna som är kopplade till kursen. (När du läser det här inlägget har jag gått igenom alla föreläsningar, skrivit ut materialet och det är bara att börja läsa in. Det svåraste tycker jag, att behålla fokus medan jag läser.)
Jag körde ju igång keto igen i förra veckan. Tyckte det passade perfekt när jag inte kan springa och dessutom slutat med nocco. Så hur gott är det att koka ägg och broccoli och sedan mosa i massor med smör! Underbart gott, det var faktiskt Fröken Rödlök som berättade att hon ibland mosar kokta ägg med smör. Eftersom att jag älskar smör kändes det givet att prova.
Så det var halva dagen det! Får vi se om jag skriver ikväll om den andra halvan också. 🙂
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det där med ägg och smör lät inte direkt gott haha men kanske värt att prova en dag 😛

 2. avatar

  det låter trevligt! Älskade att plugga distans 🙂 Älskar även broccoli med smör!

 3. avatar

  Ja fy vilken grå dag det har varit idag – inte så peppande direkt men kan tänka mig att det passar när man ska plugga massor… duktig du är som kör på & slipper stressa! 🙂

 4. avatar

  Jag är sämst på att komma upp i tid.jag snoosar alltid minst 4 gånger,sen måste jag stressa på morgonen.Inte alls roligt. Det såg gott ut!

 5. avatar

  Vet att många gärna mosar ägg i smör. Jag har nog lite svårt för det.

 6. avatar

  Hur upplever du det här med att plugga hemma? Jag är sugen på att plugga på distans men fattar inte hur jag ska kunna hålla fokus på hemmaplan. Skulle börja tvätta, städa och laga mat istället tror jag.

  1. avatar

   Det är just det här med fokus som är utmaningen när man pluggar hemma. En dag blev jag väldigt sugen på att städa Idas rum när jag skulle plugga. Det säger ju allt… Det som brukar hjälpa är att dela upp studiestunderna. Tex plugga en timme, göra något annat en begränsad tid. Intervaller på det där sättet gör att jag lättare håller fokus. Sen skriver jag upp alla eventuella "omkringtankar" för att inte slösa onödig tid på det.

 7. avatar

  Vi hade fint väder idag, bor i mellan Sverige. Låter väldigt gott med att mosa i smör. Måste nog prova det.

 8. avatar

  Åh jag vill också plugga men jag vet inte alls till vad! Var inne på undersköterska innan men nu vill jag inte alls :/

 9. avatar

  Det där lät riktigt gott! Vad fint du har det vännen! Låter som en mysig dag. Kram!

 10. avatar

  Låter som du endå haft en bra dag så gott det ser ut med dina rätter ❤️😊

 11. avatar

  Ägg mosade i smör låter riktigt gott. Själv brukar jag hacka ägg och röra ner i majonäs, det är riktigt gott ❤
  Hoppas pluggandet gick bra.

 12. avatar

  Det är inte alltid lätt att behålla fokuset när man ska plugga in saker… jag var alltid tvungen att anteckna medan jag läste för att komma ihåg. Ägg smör och broccoli lät ju gott förstås

 13. avatar

  Woow så tidigt du går upp, önskar själv att jag kunde gå upp lite tidigare för att hinna med mer!
  Mysigt när det regnar så tidigt och man sitter med en kopp kaffe och tända ljus
  Studier hemma är de svåraste då jag alltid blir distraherad av annat men som sagt du är sjukt grym som sitter och gör färdigt allt 😀
  Hoppas din resterande dag blir bra 😀

 14. avatar

  Det är så härligt när man lyckas gå upp direkt utan att snooza. känns som man blir mycket piggare och vaknar till på ett annat sätt!
  Oj den där himlen såg inte rolig ut !!

 15. avatar

  Vad gott det där ser ut =) lycka till med ditt pluggande idag och du får ha en bra dag =)

 16. avatar

  trodde du fångat en regnbåge, keto kör jag inte med, men en sån lunch kan jag tänka mig.

  1. avatar

   Det var min frukost men passar såklart till lunch med. 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: