Godmorgon kära läsare! Det känns roligt att ni blir fler och fler varje dag som kikar in här. Idag är det måndag och jag är ledig från jobbet. Helgen skulle egentligen ha spenderats i Trondheim men pilatesworkshopen som jag skulle ha åkt dit för blev inställd på grund av för få deltagare. Kanske har skrivit om det tidigae? Kommer inte ihåg. Det kändes verkligen surt då jag äntligen hade hittat en kurs för den som vill bli instruktör i gravidpilates och inte bara kurser för den som vill träna pilates som gravid.
Måndag: Sitta och plugga och göra färdigt det sista i uppgiften. Gympa på kvällen. Inställt för min del på grund av halsont.
Tisdag: Jobbar dag. Kvällen är oskriven än så länge.
Onsdag: Kvällsjobb men bara ett kort pass.  På dagen ska jag sitta och läsa mina faktablad och anteckningar. Planera tosdagens pilatesklass.
Torsdag: Ett kort pass till klockan ett. Pilates på kvällen. (Räknar iskallt med att jag är frisk då)
Fredag: Ledig och en oskriven dag!
Lördag: Jobbar kväll.
Söndag: Jobbar dag.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Såg ut att bli en fullspäckad vecka..hoppas du kryar på dig snabbt och att veckan blir till belåtenhet..

 2. avatar

  VAd härligtmed en helt oskriven fredag så här långt…. hoppas att du hittar på något bra för dig.

 3. avatar

  Dem dära oskrivna dagarna behöver man verkligen! Jag hoppas den stannar så och att du absolut inte har något att Göta den dagen för såna dagar är faktiskt viktiga! Kram

 4. avatar

  Det låter som du kommer ha en bra vecka denna vecka =) du kanske har skrivit det förut men jag kommer inte ihåg =) vad är det du jobbar med ?

 5. avatar

  Hoppas din vecka blir bra och synd att det inte blev någon pilates kurs som du hade sett fram emot. Trist när man sett fram emot nåt också blir det inte av.

 6. avatar

  Vad tråkigt att drt blev inställt för att det var för få deltagare 😐 hoppas du blir frisk ❤️

 7. avatar

  Vad tråkigt att de blev inställt ha en fin dag och njut av ledigheten.

 8. avatar

  Åh, så skönt med en ledig dag. Njut! Ta hand om dig. Kram

 9. avatar

  Så surt att det blev inställt. Hoppas att du får en ny chans att gå på det. Hoppas att det går bra att plugga i dag. Hoppas att halsontet ger med sig fort 🙂

 10. avatar

  Godmorgon! Låter ändå som en bra vecka eftersom du ska jobba så kort pass visa dagar! Tycker det är så roligt att läsa din inlägg. Blir lixom att få följa med dig på ”dagarna” hoppas veckan blir super bra ♥️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: