27 mars 2023

En härlig söndag

Lunchen är inmundigad, idag blev det grillat med klyftpotatis och bearnaisesås. Men vilken tid det tog med köttet, hur grillar man med briketter på bästa sätt egentligen? Det var vad vi funderade över iallafall och det slutade med att Rickard gick till affären och köpte grillkol. Lagom till när han kom hem så hade briketterna tagit sig. Man får inte ha för bråttom uppenbarligen… Förmiddagen har spenderats runt ån med Sofia. Vi tog en lång promenad i soft tempo. Det blev väl ungefär 6 kilometer. Tror jag, jag mätte inte. Vi har haft svårt att få till att ses nu när jag börjat att jobba mera. Men idag passade det oss båda. Såklart höll vi avstånd och inga hejkramar delades ut. Det var så mysigt att ses och prata om det som hänt sedan sist. 
 Jag har precis kommit upp ur sängen efter en tupplur. Hade lätt kunnat ligga kvar i sängen och sovit en bra stund till men jag har lite jag behöver göra idag. På onsdag är det närträff igen och jag måste förbereda mig tills dess. Jag tänker vara ”oduktig” med och ta en nocco. Till mitt försvar ska jag säga att jag inte druckit någon sedan i onsdags. Det är framsteg för mig. 

 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En härlig söndag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: