Godmorgon! Hoppas att allt är bra med dig. Jag sitter här på jobbet, är här i god tid….. Vi ska ha utbildning på olika apparater bland annat. Den börjar först halv åtta så jag är en aning tidig. Men, men, nu börjar jag förstå de kollegor som gärna kommer en halv timme innan de börjar. 

Det var så varmt och härligt igår, jag och Rickard åkte till Bergs slussar för att springa några kilometer. Jag kan inte direkt säga att det var en härlig löptur. Vädret såklart, men inte själva löpningen. Som jag fick slita. Det får bli nya tag idag. Och den där springa till jobbet-turen som jag tänkt mig att göra tar jag nog imorgon. Hoppas du får en härlig dag! 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vill också vara i tid till jobbet 🙂 Försöker alltid att komma i god tid. Önskar så att jag kunde löpträna, men det går bara inte. Ser ju så härligt ut.

 2. avatar
  säger:

  Gud va härligt med en löparrunda i de där vädret herregud va avundsjuk ja blir 😀 vi hade -6 imorse o nu 1 grad varmt men de ska bli sex grader varmt här å solen skiner 😀 skulle vi få 12 grader varmt då är ja mer än nöjd

 3. avatar

  Haha jag är alltid en av dem som är tidiga till jobbet, grejen är den att jag tycker det är rätt skönt att få vara själv en stund och sedan kunna småjobba innan jobbet drar igång. Hinna läsa och svara på eventuella e-post samt uppdatera mig i om något hänt. Låter som din dag blir spännande med introduktion i apparaturen :D.

 4. avatar

  Bättre att vara för tidig än för sen, hehe! Men härligt att komma ut i det fina vädret, tråkigt att du fick slita så dock. Hoppas det går bättre idag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: