27 mars 2023

Madeleines bloggutmaning

Jag fortsätter på Madeleines bloggutmaning. Häng gärna på du med men glöm inte länka till henne. 🙂 
2. Har du plockat några blommor ännu?
Nej, jag har inte plockat några blommor än. Men appropå blommor så tänkte jag köpa ett gäng fröpåsar och slänga ut lite på måfå i rabatterna. Grannen gjorde det förra året och det blev som en härlig sommaräng.
3. Här i Dalarna har vi fått veta att det är torrt i marken och varnas för att elda. Hur ser det ut där du bor?
Det råder inte eldningsförbud. Det har regnat väldigt mycket.
4. Odlar du något i år?
Jag tänkte faktiskt försöka fixa till baksidan och plantera hallonbuskar. Har haft de tankarna i flera år men så blir det inget av det.
Ingen söndagsstek men min mammas goda panerade fisk.

5. Äter ni söndagsstek?

Hos min mamma blir vi bjudna på söndagsstek ibland. Hemma äter vi aldrig söndagsstek men däremot gärna köttgrytor som fått koka i minst två timmar.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Madeleines bloggutmaning

  1. Jag äter inte heller söndagstek men farmor och farfar kan bjuda på det ibland. Panerad fisk är så gott tycker jag så hade gärna blivit bjuden jag med 🙂

  2. Vilken trevlig utmaning! Så himla gott med söndagsstek!! Jag minns när farmor bjöd på det. Så gott! Hon gjorde världens godaste brunsås. Mums!

  3. oj har faktiskt ingen aning än hur det gäller med eldförbud eller inte här än faktiskt. Något jag får kolla upp sen de. Jag har vilat planter något på balkongen i några år , men det blir av någon anledning aldrig av. Sen är jag lite osäker på katterna i kombo med det, den äldsta ska tugga på alla blommor, och den minsta älskar grönsaker, så planterar ja grönsaker eller frukt eller så. Är risken nog stor min minsta katt äter upp det grönsaker som börjar växa 😂❤

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: