25 mars 2023

Madeleines bloggutmaning

Jahopp, då är vi inne på sista frågorna på Madeleines bloggutmaning. Kul att ha varit med och så får vi se om det blir någon majutmaning. 🙂 
26. Har du varit på någon uteservering ännu?
Nepp!
27. Om jag fick prova ett helt nytt jobb skulle det vara…
Om jag skulle testa något helt annat, bortsett från vård och pilate så skulle det vara ett typiskt kontorsjobb. Bara för att känna på skillnaden.
28. Är du bra på fräckisar?
Jag och mina gamla kollegor har alltid kunnat skoja om sex och sånt. Men fräckisar är jag kanske inte så bra på. Men jag måste ju berätta en lite rolig grej. En person pratade om att hen skulle kamma håret. Kamma ut sömnen sa jag och då sa hen att ”men jag har inte sovit”. Höll på att säga ”du får kamma ut liggrufset”…… Till den här personen hade det inte passat med sådana kommentarer.
29. Tror du det bli något mer snöfall innan hösten?
Absolut inte. Fast man vet ju aldrig med dagens väder….
30. Valborg idag, kommer du att gå och kolla på majbrasa någonstans?
Nej det tror jag inte att jag kommer göra.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Madeleines bloggutmaning

  1. Vilken rolig utmaning hon har 🙂 ska absolute hänga med nån gång <3 vad roliga kolegor du hade som kunde skoj om sex haha 🙂 Jag hoppas inte att det blir något snö fall allas 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: