29 november 2023

Sammanfattning av vecka 17

Känsla: Jag avslutar veckan på absolut bästa sätt. Känslan är på topp, jag har kommit igång med träningen på allvar. Jag har ju tränat men jag börjar alltmer grubbla över om det inte är lite ”fusk” att springa på löpband. Jag har träffat vänner den här veckan, jag och Rickard har kommit ut på en del promenader tillsammans. Tänk vad lite det behövs för att vända skutan! 
Väder: Sommar blandat med lite kallare dagar. Men det blåser iallafall inte lika mycket längre. Ett tag trodde jag att det aldrig skulle sluta blåsa… 
Veckans låt: Ingen faktiskt. Den här veckan har jag lyssnat på poddar. Nya favoriten är ”Fallen jag aldrig glömmer” med Hasse Aro. Hemsk podd men så intressant. Dock är det inget jag ska lyssna på när jag är i skogen och springer. Fantasin skenar lätt iväg….  😜
Träning: Promenader*flera till jobbet och så promenader med Rickard och en med Sofia. Löppassen som jag sprungit har inte varit ensam, tre stycken löppass blev det totalt vilket känns helt okej. Det enda jag saknar är pilates. 
Bild: 
Godaste: smörgåstårtan som Rickard fixade till sin födelsedag. 
Veckans bästa: Att jag börjar komma in i jobbet. Fortfarande kan jag långt i från allt men jag kan jobba självständigt. 
Köp: Inget annat förutom luncher på seveneleven=dyrt. 
Och såklart veckans sämsta: Att jag helt gått i från min ketogena kost. Mål för veckan som kommer är att foodpreppa så att jag kan äta det jag mår bra av och inte stoppa i mig det som jag vet att jag inte mår bra av. 
Beslut:  I helgen tog jag beslutet att under en tid äta det jag vill (inom rimliga gränser, vitt bröd ska jag hålla mig ifrån). Keto är bra men det är lite för tråkigt och just nu har jag inte riktigt lusten att komma på olika matcombos. Framförallt känner jag inte för att äta en massa smör. De andra alternativen, talg och ister tycker jag smakar så illa och jag kan inte äta det som jag inte tycker är gott. Egentligen är jag emot ”hittepåmat” men det får vara så en tid nu. Om inte annat blir det ett bra experiment, att se vad kroppen föredrar. 
Fem positiva från veckan: 
– värmen!
– fått en hel del Rickardtid och träffat vänner. (Såklart höll vi distans).
– att min första vecka efter introduktionen har gått så bra. 
– att jag haft två noccofria dagar. 
– jag håller mig i från den där bloggen som jag skulle sluta läsa

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Sammanfattning av vecka 17

  1. Lyssnar på pod på kvällarna nu sen några veckor, tack för tipset den skall jag kolla om jag hittar. Tycker om att få en samlad vecko bild, visst känns det lite som att man klarat av mer och får mer gjort då. Skall nog testa att göra något liknande på söndag.

  2. jag har aldrig kunnat med mörktbröd, tycker det smakar så bittert . så jag äter typ alltid vit bröd, sambon tycker om både och så ibland har det funnits dagar då det bara funnits mörkt bröd hemma, då har ja skippat att ta någon macka helt, eller så har jag tagit hårdbröd istället haha. Men asså din veckans bild vad är det där för gott , blev riktigt frestad på den asså 😮❤

    1. Det är overnightoats (havregryn blandat med mandelmjölk) med chiafrön, jordgubbar och kvarg med lemoncurdsmak. 🙂

  3. Åh, så skönt att du avslutar veckan med en positiv känsla! Det känns som en viktig ingrediens i att kunna starta nästkommande vecka på ett positivt sätt 🙂 Jag lämnar också denna vecka med en positiv känsla vilket känns skönt!

  4. Jag älskar Hasse Aros podd, som du säger hemsk men väldigt intressant. Så tycker jag att hans röst är så behaglig att lyssna på. Vädret har ju varit fantastiskt, härligt med promenader då 🙂

  5. Det sista där blir jag nyfiken över – jag håller mig i från den där bloggen som jag skulle sluta läsa, får jag fråga vilken det är? ;D
    Sedan då spännande att du tänker prova runt lite bland mat. Förstår att det är så där som du beskriver också, för jag har själv varit där så många gånger. Går all in för att äta något och sedan tappar jag liksom motivationen. Det är okej har jag någonstans fått lära mig, det är så jag funkar :). Härligt att du tagit så många promenader och rört på dig så mycket :).

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: