2 oktober 2023

Söndagslistan vecka 14

Känsla: Början av veckan startade med känslan av saknad och ledsna känslor. I onsdags när jag skulle åka till mitt nya jobb kändes det så konstigt att det inte var till Kvarnbacken jag skulle. Men oj vad jag trivs och jag ångrar mig inte ett dugg. Jag är väldigt glad faktiskt. När jag var på jobbet slog mig tanken att just det, jag ska ju inte bara ha praktik här utan jag ska ju faktiskt jobba. Den tanken gör mig helprillig faktiskt.
Veckans låt: Jag snubblade över en spotifyspellista med Sarah Dawn Finer och andra svenska artister. Då hittade jag låten ”vasastan”, tycker den är så fin.
Roligaste: Att min handledare på introduktionen jobbat med Rickard för en massa år sedan. Genast kände jag mig så mycket tryggare.
Fem positiva från veckan:
– Att jag och Rickard firat femtonårig bröllopsdag.
– Att jag på jobbet redan fått testa lite olika mer medicinska grejer att göra. Jag vill göra för då lär jag mig mer.
– Att det har varit soligt!
– Att jag och Alexander var ute och sprang en runda i skogen. Så mysigt ju!
– Att jag än så länge verkligen trivs på mitt nya jobb.
Väder: Soligt och fint! Men också kraftig vind.
Välkomnande: Det här tyckte jag var fint. I personalrummet finns en stor tv med personalmeddelanden och det här mötte mig. Det blev jag väldigt glad över.
Citat: 👆👆👆
Appropå påståendet att vara för ovig för att träna pilates.Skrev ett inlägg om det tidigare i veckan. Det kan du läsa HÄR.
Tips: Jag får ont i magen av c-vitamin (ren askorbinsyra) men också av frukt. Så hur ska jag då få i mig c-vitamin är frågan. Men fina M tiipsade om att neutralisera syran med bikarbonat. Det hoppas jag gör susen!
Träning: Pilates i måndags, löptest i tisdags. På onsdagen körde jag ett pass med våra vikter och i torsdags mer pilates. Fredag blev det ingen träning förutom en morgonpromenad från resecentrum till US. I går kombinerade jag löpning och gång med Alexander i skogen.
Utmaning framöver utifrån veckan som gått: Att hitta tiden till träning och plugg. Den här veckan som kommer nu ska jag passa på när jag är ledig att jobba med uppgifterna i kommande kurs. För att kunna slappna av lite och inte bli så nervös senare.
Veckans mest lästa inlägg:
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Söndagslistan vecka 14

  1. Vad roligt att du summer veckan på ett bra sätt 🙂 grattis på bröllopsdagen hoppas ni fick en underbar fag 🙂 Hoppas att du kan hitta den tiden du behöver till att träna och sedan till pluggandet det är en balans mellan det iland så jag hoppas att du hittar den kram 🙂

  2. Kan verkligen känna igen känslan som du beskriver i jobbsituationen. Men det är okej att sakna trots att man går till någonting som man vill göra, och som man själv har valt. Jag tror att alla människor alltid saknar någonting från det förflutna trots att man kanske har det bättre. Se det som ett bevis på att du ändå har haft det bra. Åh, Sarah Dawn Finer har varit en favorit i många år men den där titeln känner jag inte igen. Får spana in den! Förstår att du blev väldigt glad av det välkomnandet, tänk att så lite kan göra så mycket!

  3. Åh, blir så glad av att läsa hur bra du trivs på det nya jobbet 🙂 Det är ju så viktigt att man trivs bra då man ju faktiskt spenderar så otroligt stor del av sin tid på just jobbet!

  4. Jag gillar ju verkligen alla dessa idéer på listor, men är urdålig på att komma på någon egen. Däremot kan jag hitta massa inspiration i andras så tycker det är superkul att läsa andras såklart. Verkligen kul attdu trivs på jobbet då, och att det inte är praktik ju

  5. Så fint att läsa att du trivs så bra, det låter som jag även påtalat tidigare som det där jobbet är som klippt och skuret för dig. Tänk sådan ny kunskap du kommer få besitta och växa in i. Om något år kommer du känna dig som att du aldrig gjort annat, det där blir verkligen bra :). Det är ju lite så där med att byta jobb, bryta upp tryggheten och sedan prova nytt. OFtast blir det jättebra :).

  6. Tog ett par års paus från bloggvärlden men nu är jag tillbaka igen… Vad spännande med nytt jobb och vilket härligt välkomnande! Grattis till jobbet och lycka till!
    Från f d fröken skriver-bloggen…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: