Här sitter jag nu som vanligt i sängen och skriver. Det är ofta jag gör veckosammanfattningarna sittandes i sängen. Påskveckan är till ända och det har varit en lite annorlunda påsk. Varken jag eller Rickard har jobbat och inga fotbollsmatcher har spelats. Extremt annorlunda måste jag säga.  Dagen har spenderats i skolböckerna, jag satt i ett par timmar fokuserat och läste igenom alla sidor som skulle läsas, ett sextiotal. Näst på tur är att anteckna ner de viktiga punkterna. Jag läser just nu om MI- motiverande samtal. Det är inte en terapeutisk metod utan en samtalsmetod. Känns kul faktiskt att få lära mig mer om den även om det just nu känns rätt rörigt i huvudet. Mycket att ta in! På eftermiddagen kom M hit och Ida lekte med A. Vi satt och snackade och hade det trevligt. Det är bra att bjuda in vänner på besök så på köpet blev det städat också. Så skönt ju! 
Japp, ibland går det bra…. 😁😆😂
Känsla: Den här veckan har präglats en hel del av min dumma mage. Men jag ska inte klaga, jag får skylla mig själv. Sen har jag varit trött med fast jag bara jobbat en dag. 
Fascinerande: Skurugata! Hur coolt är det inte att naturen kan skapa så exakta former. 👇👇
Godaste: Min potatisgratäng med morötter, bacon och purjolök i. Och svärfars efterrätt med karamelliserad mjölk. 
Veckans mest lästa inlägg: 
Dummaste: Att jag ätit det jag får ont i magen av, det vill säga gluten. Så jag har mått som jag förtjänar. Jag äter fortfarande keto majoriteten av måltiderna och ska snart bli helstrikt igen. Då mår jag faktiskt bäst. Hur tråkigt och begränsande det än är. 
Träning: För lite pillates. Jag har inte haft några pass den här veckan. Vi ställde in både på Boost, Gymmix och i Mjölby. Jag körde två arm och ben-pass (har tänkt skriva ett eget inlägg med övningarna), två löppass och så två promenader. Ikväll blev det även en halvtimme stretch. Mina stackars höfter är inte alls glada på mig. 
Veckans bild: Från Skurugata och en selfie på mig och Rickard. 
Finaste: Kommentaren från Moa som jag blev så glad över. 
”Vet du en sak som jag uppskattar med din blogg Hanna? De här ärliga selfiesbilderna som kommer i ditt flöde med jämna mellanrum. Som inte är tillgjorda eller tillfixade. Här inne känner man verkligen dig, för den du är och aldrig skulle du få för dig att glamofiera din vardag. Vi har lite svårt att ta oss ut i naturen i och med att Frank är så liten och min kropp inte orkar bära honom i bärsele, men; jag ser verkligen fram emot sådana där familjeutflykter längre fram.”
Fem positiva från veckan: 
– Att jag kunde sitta ute i det fina vädret för första gången i år.  Det var nästan för varmt men som jag njöt!
– Utflykterna med familjen. 
– Veckans alla häftiga naturupplevelser. Sverige är verkligen ett fantastiskt land!
– Vädret!
– Helt klart att jag är klar med den än så länge värsta kursen och att det gick bra med den muntliga presentationen. 
Mål inför nästa vecka: 
– Komma in i ketos igen och träna mer!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Håller med Moa om din blogg! Det var jättefint skrivet.
  Familjeutflykter är kul. Nu är det ju extra skönt att vara utomhus.

 2. avatar

  Ja dessa tider är allt verkligen annorlunda men man börjar vänja sig. Hoppas du snart kan börja döma matcher igen, att detta har ett slut. Men så god gratängen lät

 3. avatar

  Åh, vad roligt att läsa om MI 🙂 Har läst en del om det i skolan jag också! Och ja – det var verkligen en fin kommentar som jag förstår att du blev glad över. I denna djungel av influencers och annat som allt som oftast publicerar liknande innehåll behövs det verkligen motpoler som bjuder på verklighet utan filter!

 4. avatar

  De är inte bra att äta sånt man får ont i magen av. Vad bra att du läste de som du behövde. Kan tänka mig att de känns avit när rutinerna inte är som dom brukar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: