Nu är hösten här när jag drar igång mitt måndagspass igen. Den här terminen är temat lite annorlunda, ingen pilates och ingen corefusion. Istället kör jag cirkelfys. Jag la upp det på så sätt att deltagarna fick jobba 45 sekunder och vila 15 sekunder. Jag har hittat en bra app som räknar ner tiden så behöver jag inte fokusera på några klockor. Vi hann varje övning 2 gånger och så avslutade jag passet med ”bring sally up” och några minuters härlig stretch. Grymt kul att vara igång igen!
Kan inte fatta att jag tänkt tanken på att hoppa av instruerandet. Nu väntar jag bara på att få dra igång min pilates i Mjölby igen. Som jag längtar! Och träna ett pass efter att ha jobbat natt fungerade ju alldeles utmärkt. Det är inte optimalt såklart men då vet jag iallafall var min fysiska gräns går efter nattpass. Nästa schemaperiod kommer det dock inte bli några nätter men jag har ett nattpass till den här veckan. Det funkar och det över förväntan! #Träningsglädje
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: