När du läser det här inlägget så ligger jag och sover efter helgens nattpass. Det har gått riktigt bra att jobba natt. Igår när jag skulle sova var det dock svårt att komma till ro men sen sov jag som en sten till klockan ringde. Jag hade lovat en kompis att kolla på hans fotbollsmatch så jag och Rickard var där tillsammans. Så mysigt ju att kolla på fotboll tillsammans. 
Från igår morse när jag gick från jobbet. Det var verkligen en underbar morgonpromenad. Friskt och klart liksom. 
Känsla: Positivt och mycket glädje. 
Fokus: Många tankar kring hur det ska gå att jobba natt och hur jag skulle förbereda mig men det har gått toppenbra. 
Väder: Varmt men det har också kommit rejäla åsk och regnskurar. Bilden nedan får också bli veckans bild. 
Träning: Jag har dömt ett gäng matcher, bara som assisterande domare men det var kul! Råkade snubbla på mina fötter vid ett tillfälle och flög som en vante. Den får jag bjuda på. Jag har även cyklat till jobbet. Det som fattas är styrketräning och explosivitet. Det får bli veckans träningsmål, veckan som kommer nu. 
Smeknamn: Milkshake
Fem positiva från veckan: 
– fick veta att det är 8 stycken som bokat in sig på min pilateskurs i Mjölby. 
– att det gått bra att jobba natt. 
– skolorna har börjat igen och barnen trivs. 
– att augusti har bjudit på fantastisk sommarvärme. 
– att jag och Rickard varit ute och tittat på fotboll tillsammans. Det gjorde vi mycket förr när barnen var små men det blir inte lika ofta nu för tiden. 
Godaste: Pizzan som jag åt med kollegorna på jobbet i veckan. Frasig, tunn botten och knapriga kanter. Mm, ibland är kanterna godast!
Veckans mest lästa inlägg:  Länkar jag en annan dag. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vilken härlig vecka du har haft. Vad gott med pizza trevligt att äta det tillsammans med kollegerna. Håller med dig ibland är kanterna godast 🙂

  2. avatar

    Din veckans positiva kan jag hålla med om är himla positiva! Så kul att det är så många som bokat in sig på ditt pass och sen måste det kännas himla bra för dig som mamma att barnen trivs i skolan! 😀 Jag hoppas den positiva och bra känslan håller i sig även denna vecka! Kram <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: