29 november 2023

Tankar kring hösten – gnistan är på väg tillbaka

Den här veckan känner jag att saker och ting verkligen lossnat. Jag känner mig gladare än på länge och att jag verkligen kan slappna av igen och fokusera på här och nu och inte så mycket framåt. Jo, framåt också såklart men på en mer lagom nivå. På en nivå utan en massa oro och negativa tankar. Fokus på rätt saker helt enkelt!
Under sommaren har jag inte presenterat några mål, det är många inlägg som inte blivit av. Inga sammanfattningar av månadens inlägg och inga inspirationsinlägg med tips och övningar. Allt det där som liksom är jag och min blogg. Känns som att saker och ting fallerat för att jag varit så upptagen med annat. Men nya tag nu! 
 Så mina tankar kring hösten 
Jag ska fokusera på att komma tillbaka till mitt livs form. Nu när jag kan släppa saker runt omkring så känner jag att jag kan fokusera på annat. Som att träna pilates och bli stark och snabb. 
Jag vill fortsätta cykla till jobbet. Det är ett bra sätt att få benmuskler. Och att få in vardagsmotion utan att det känns som just det. 
För explosivitet ska jag köra mitt ”30/30-pass”. Just nu kör jag en kvart med hårt jobb men det går ju att variera på alla möjliga olika sätt. 
Jag tänker göra en hel del reklam för min pilateskurs. Jag skulle vilja ha in fler ansikten. Jag är såklart glad över mina stammisar. Men vi behöver bli fler! 
Jag tänkte göra en ny pilatesserie. Inte en ny kategori men idag fick jag inspiration till ett pilatesinlägg. Behöver fota lite bilder och det tänkte jag ta tag i imorgon. 
Mina studier till specialistundersköterska inom psykisk ohälsa känner jag att jag kommer ta studieuppehåll ifrån. Inte hoppa av utan ta en paus. Jag vet inte riktigt hur jag ska hitta tiden till att skriva ett examensarbete.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tankar kring hösten – gnistan är på väg tillbaka

 1. Jag vet inte men ja tycker hösten kan va mysig 🙂 känner mig lite gladare nu med dock vet ja ej varför för under hösten då de börja bli mörkare bruka ja bli mer deppig

 2. Först: vilket underbart vackert foto. Helt perfekt. 😍🐝 Ibland är det väl ändå ganska skönt att inte ha några särskilda mål, att bara vara? Jag skriver det mera som en fundering, är själv inte säker. Jag är som du, full av ambitioner och vilja, så jag förstår helt och hållet varför du jobbar med din målsättning så ofta. Jag har ju kikat lite på dina pilatespass, som jag tycker verkar vara super, och ser därför med spänning fram emot din nya pilatesserie. Heja dig! 👏💪

  1. Ja, det är skönt. Ibland. Jag behöver mål för att hela tiden ha något att motivera mig med. Annars blir det lite för slappt….

 3. Så glad jag blir av att läsa detta Hanna :). Jag har känt att du inte riktigt varit "dig själv". Efter flera års läsande lär man sig att läsa av sina bloggvänner :). Sedan låter det som du verkligen finner fokus här, det tycker jag om. Blir väldigt glad för din skull :).
  Tänker även på det med dina pilatesklasser du ska inte börja erbjuda dem via till exempel zoom eller Skype? Tänker om du har digital visning samtidigt som du på andra platsen? Då når du ut till människor som idag är hemma på grund av riskgrupp, men även kanske sådana som mig som bor längre bort? 🙂

  1. Det är intressant det där hur man kan se i text att saker och ting inte är okej. Kunna läsa det som finns mellan raderna, Bloggen har verkligen inte varit sig lik de senaste veckorna kanske månaderna med till och med.
   Jag har tänkt den tanken med men måste få tekniken att fungera. Jag vill ju bredda och få träna med människor längre bort också.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: