29 november 2023

Tillbaka till rutinerna

Godmorgon tisdag!
Hoppas att du mår bra och att du har sovit gott. Jag är trött som jag vet inte vad. Natten till igår kunde jag inte sova och så skulle jag jobba. På kvällen dömde jag fotboll och när jag kom hem tänkte jag lägga mig tidigt. Tji fick jag. Ida behövde hjälp med en massa grejer och väl i säng kunde jag inte sova. Samma sak i natt att jag inte kunde sova. När jag väl sover så drömmer jag en massa. Efter lite frukost piggnar jag nog till.
Jag är lite nervös inför den här jobbveckan för nu jobbar jag ikväll, därefter två dagpass (det är det inga konstigheter med. Men helgen däremot, då ska jag jobba två nätter. Jag har aldrig jobbat natt förut så det blir en ny upplevelse. Jag har skojat med mina kollegor att de väl hittar mig ett i hörn sovandes någonstans. Nej men skämt åsido. Det ska bli kul att testa. Nästa vecka har jag också en natt men på nästa schemaperiod har jag ingen alls. 
Jag har förresten haft lite otur den senaste veckan. I helgen blev jag trampad på foten så jag knappt kunde gå på söndagen och igår fick jag ont i min vänstra ljumske. Vet precis varför och jag får alltid ont i ljumskarna när jag går mycket som assisterande domare. Sidledshoppen som gör det. Men det blir ingen vila för mig. Jag kan fortfarande cykla till jobbet, träna pilates och köra marklyft. Gäller att se möjligheterna istället för det som inte går. Eller hur!
Idag börjar Samuel skolan igen, första året på gymnasiet och Alexander och Ida börjar imorgon. Så nu är det tillbaka till rutinerna igen med tidig väckning. Fast jag vaknade vid sex av att Samuel stod i köket och fixade frukost. Det var bra! Tycker alltid att det är lite kluvet när sommarlovet är slut och hösten nalkas.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tillbaka till rutinerna

  1. Visst är det jobbigt när man drömmer så mycket att det känns som om man inte sovit. Hoppas du får bättre sömn de närmsta dagarna. Det är skönt med rutiner igen, samtidigt är det högt tempo just nu. Men – fredag imorgon! Så skönt! Ha det gott! //Birgit

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: