Det här är en del av Orsakullans decemberutmaning. Häng på du också!
Så frågan är om det blir något julbak i år och svaret är ja!! På lördag har jag lovat att baka tillsammans med barnen inför andra advent. Det kommer bli både pepparkakor och lussekatter.  På min önskelista står det även: 
  • stekpannebröd 
  • koka knäck 
  • chocolate chip cookies 
Förra året bakade jag inget och kokade enbart kola. Kändes ovärt eftersom jag ändå inte åt. I år däremot äter jag det jag vill så då är julgodis ett stort måste. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jag ska oxå baka till jul. Ska göra mandelmusslor i år och hoppas att jag lyckas denna gång. Sen blir det väl lite pepparkakor ä, lussebullar och nåt annat.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: