Godmorgon! Jag somnade till en julfilm i soffan. Bästa sättet att somna på ju. Gissa att det var skönt förresten att få provsvaret och veta att mina symtom inte är corona. Jag googlade lite och konstaterade att det mest troligt är den torra luften på lungmedicin som orsakar mina symtom. Jag har ju varit så här i över ett halvår till och från. Det började när jag började på ”lungan”. Planerna för dagen är att få till ett bra träningspass och så ska jag jobba ikväll.
Min gårdag:
– tagit covidtest. Och oh boy vilken skillnad det är på testare. Den första uskan som försökte ta testet orsakade både en hostattack, tårarna sprutade och så killade det som bara den. Försökte andas och tänka på annat men det gick verkligen inte. Så kom en annan och vips så var det klart. Det är som med att ta blodprover. Vissa har det bara i sig. 
– ätit x antal lussebullar och pepparkakor.
– kikat på julfilm.
– pratat med min domarcoach och det var inget roligt samtal…. Bita ihop och komma igen eller nöja mig där jag är, är frågan….
– byggt på min stad i Township.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Skönt att du inte hade covid.

 2. avatar

  Men åh vad skönt att karantänen är över! Hoppas du har en skön onsdag <3

 3. avatar

  Och anonym om att vara tillbaka var ju jag Sandra, men jag vet inte om det syns hos dig.

 4. avatar

  Hej min vän. Nu är jag tillbaka i bloggvärlden och det känns så "hemma" att komma in och läsa här. Det behövdes efter en nedlåtande kommentar på facebook. Skönt att du inte har covid,19 ❤

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: