Jag fick en liten present av Rickard igår, två par tights. De svarta på bilden och så ett par likadana grå. En teaser framför granen kändes given, jag kan glittra ikapp med glittret, julkulorna och lamporna. Nu på morgonen medan Ida var i skolan slogs hennes julklappar in. Det var mycket viktigt för henne att de också ligger under granen. Tidigt på julaftonsmorgonen kommer tomten och hämtar klapparna.
Igår sprang jag ett pass på löpbandet, kände mig lite halvvinglig och obalanserad men fick till en runda på fem kilometer under trettio minuter. Vingligheten berodde såklart på lite för sömn efter nattpasset. Men det blev ett bra pass. Efter att ha ätit lite kvällsmat så åkte jag och Rickard iväg till Maxi för att storhandla. Det var en vakt utanför som släppte in några i taget i takt med att andra kunder gick ut. Trots det var det ändå trångt på sina ställen. Jag försökte hålla avstånd, det dumma är att andra inte håller avstånd till mig. Det fick bli omvägar ibland. 
Dagens planer är jobb, jag börjar ju på en annan avdelning idag tillfälligt så jag ska gå introduktion. Det bra är att nu när jag ska gå intro kan jag redan cosmic (journalssystemet som regionen använder), jag kan rörpost (där vi skickar prover) och accuchecken (blodsockermätare). Behörigheten tror jag dock är avdelningsbundet men äsch det ordnar sig. Det nya blir en helt ny avdelning och ny personal. Men det känns spännande och utvecklande också. Börjar redan klockan ett, antar att vi ska ses lite innan för att prata schema och få en rundtur. Ser nu på klockan att det är ju snart dags att pallra mig iväg. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: