Efter kokande av knäck, fixat köttbullar och kvällsmat till barnen körde jag och Rickard ett hemmapass i vardagsrum/hall med tema jullåtar. Vi körde själva passet med låtar från youtube men för att göra det enkelt för dig har jag skapat en spellista. Jag värmde upp fem minuter på löpbandet med långsam jogging, sen körde vi igång. Jag hade ingen aning om vad för typ av pass det skulle bli. Jag visste att det skulle vara kort, tufft och effektivt.
 Övningarna i ordning är:
– Plankan
– Springa fram och tillbaka i hallen. Fokus här är start och stopp.
– Höga knän. Fokus är inte tempo utan att orka hela låten.
– Situps. Variera mellan att göra raka situps och sneda.
– Nästa låt är löpning fram och tillbaka i hallen.
– Plankan
– Jämfota hopp.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Bra flåspass ser jag! Heja er! Jag visade igår. Välbehövligt efter måndagens löppass och promenader. God jul förresten🎅☃️🤶

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: