Godmorgon! Idag är jag riktigt trött men det är jag alltid dagen efter kväll. Tycker det är så jobbigt att jobba just kväll och sen dag. Igår kom jag dessutom hem senare än vanligt då jag behövde jobba över en stund. Men snart är det helg och då får jag sova lite mer. Sen ikväll kan jag ju alltid krypa till kojs i bra tid så jag är piggelin imorgon. 🙂 
Är jag den enda som blir lite nervös när chefen säger att hon vill prata med mig? Min första tanke är alltid att jag gjort något fel som hon vill prata om, även när jag vet att jag omöjligt kan ha gjort något fel. Så har jag alltid varit. Igår var det inte så utan frågan var om jag kunde tänka mig att gå till pandemiavdelningen och jobba där i några veckor. Jag sa ja, hade jag sagt nej hade jag säkerligen blivit beordrad… Så idag ska jag på pandemiutbildning istället för att jobba. Får vi se hur det är. Utbildningen alltså.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jag blir precis likadan. Precis som hon är någon övermakt haha. Tänk så konstigt man reagerar. Hoppas du håller dig frisk bara 😍

  2. avatar

    Man blir ju alltid lite nervös om chefen vill prata med en…Bra att det gick bra! Att krypa till sängs tidigt är alltid en bra investering, iaf om du frågar mig;) Önskar dig en fin torsdag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: