Det är ju lättare att skriva det som jag inte tycker att jag är bra på. Men fokus i kalendern är lärdomar under året. Så vad tycker jag att jag är bra på. Känner att det kanske blir lite tjatigt för inget av det jag tänker skriva i inlägget är saker som jag inte skrivit om förut.
 • Jag är en bra lyssnare och vän. Jag är lojal. 
 • Jag vågar vara ärlig när det behövs men är för den sakens skull inte elak.
 • Jag står för vad jag tycker. I de fall det är nödvändigt att säga det jag tycker och tänker. Jag har tänkt på det att jag behöver inte alltid säga vad jag tycker och tänker. Ibland känner jag att det inte spelar så stor roll. Jag har inget konkret exempel på vad jag menar dock.
 • Jag är bra på pilates, att instruera och att döma fotboll.
 • Jag är bra på att göra smycken fast jag inte pysslar med det längre. Nu är det mer Ida som lägger beslag på mina finaste pärlor…..
Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det är bra att träna på att lista vad man är bra på! Och du är ju bra på mycket 😊. Kul att läsa.

 2. avatar

  Jättebra med en lista över vad man själv är bra på:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: