Det första jag kommer att tänka på är att man aldrig ångrar ett träningspass. Jag ångrar inte ens de som varit urdåliga för all rörelse som blir av är bättre än att ligga på soffan. Inte för att det är något fel på soffläge. Älskar mitt hörn i soffan där mycket ledig tid tillbringas. Jag tycker den här rubriken annars är lite svår. Frågade min ena tonåring som anser att man aldrig ångrar en investering. Det har han säkert rätt i. Om man inte har otur vill säga och gör en dålig investering så man förlorar pengarna istället…..
Nu kom jag på en sak. Jag ångrar heller inte alla kurser jag läst. Kunskap är aldrig tungt att bära. Tvärtom och jag är faktiskt sugen på att läsa ännu mer och få ännu mer kunskap. Sjuksköterska vill jag fortfarande läsa till egentligen. Har ju velat det sen 2003. Får se hur det blir med det!
Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: