Den här frågan var rolig att fundera över och sedan skriva ett inlägg kring. Vem är Hanna egentligen? Just 2020 har varit ett år med många tankar kring mig själv. Hur jag uppfattas, hur jag vill att människor ska se på mig och framförallt inte varit min egen bästa vän. Det har säkert att göra med att jag börjat på en ny arbetsplats efter att ha varit på samma ställe i tolv år. På ett ställe där jag känner alla kollegor, alla vet vem jag är. Vad jag kan, vad jag inte kan och hur jag är. Med alla mina knasiga sidor. På mitt nya jobb har jag fått hitta en ny plats och en ny roll. Lärt känna en massa nya människor och varit med om svårt sjuka patienter och svåra livsöden. Mycket sorg har också kantat mitt första halvår på nya arbetsplatsen. Det blir naturligt när man jobbar med människor som är svårt sjuka.
När jag är modig så vågar jag göra de där sakerna som är läskiga men som jag sedan känner mig så stolt över att jag klarat av. För varje utmaning så växer jag och blir en bättre Hanna. Jag vågar också säga ifrån när det behövs, när jag är modig har jag skinn på näsan och svar på tal. Ibland kan dock de bästa svaren på talen komma när det är försent. Känner du igen dig i det? 
Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: