Tredje advent idag! Går det inte lite för fort? Om en vecka börjar jag jobba med covidpatienter och så är det julafton. Det här året kommer inte vara ett år som faller i glömska. Hur speciellt har det inte varit att leva mitt i en pandemi och restriktioner. Hoppas på 2021 blir annorlunda. Jag sitter iallafall här i soffan, på tv:n visas Grinchen och Ida håller låga. Vi har ätit julbord till lunch, kikat på luciamorgon på tv:n. Jag blev faktiskt lite besviken på årets Lucia. Visst sjöng de fint men det var något som saknades. Kan inte sätta fingret på vad det var som saknades. Det var bara känslan… Nu är jag mest sugen på att sätta tänderna i en skumtomte eller två och gärna en lussekatt. Planen är dock att försöka träna lite senare så det är dumt att äta godsaker innan.
Känsla: Jag har mått bra och varit väldigt glad. 
Nostalgi: Att jag som barn alltid åt torkade fikon vid juletid. Funderar faktiskt på att testa. Undrar om jag kommer tycka lika mycket om det som vuxen.
Veckans mål: Imorgon kommer jag presentera ett nytt mål. Men så här i veckans sammanfattning tänkte jag berätta om hur det gått med den här veckans mål. Den här veckan ville jag sova mer och jag skulle säga att det har gått halvbra. Halvbra på så sätt att jag sovit mer i veckan men helgen har varit sådär. Det är ju så tråkigt ju att krypa ner tidigt när jag och Rickard är lediga en helg tillsammans. 
Väder:
Det har varit en sån där vecka då det inte blivit ljust och solen har lyst med sin frånvaro. 
Träning: Löpning, tre mil cykling, ett bra pass med Samuel. Jag har världens träningsvärk efter det i muskler som jag inte ens visste att jag har.
Veckans lur:  Alltså vad är det här 👇👇 Helt klart veckans tumme ner…. 👎👎👎 Måtte ingen gå på det! 65000 är det väl i och för sig inte många som har i bakfickan bara så där. 
Fem positiva från veckan: 
– ett bra träningspass med Samuel. Så kul att få göra något tillsammans.  
– sångstunden på Rickards jobb. Vilken succé. 
– Bloggen har blivit frekvent uppdaterad. Så smidigt ju med tidsinställda inlägg!
– granen är uppe. 
– mysiga stunder tillsammans med familjen.
– avslutade arbetsveckan med riktigt bra samarbete.  Det gör mig glad!

Veckans låt:
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: