29 november 2023

Stress och press

Vad jag längtar efter att få känna mig snabb, lätt och stark. Att få springa med lätta steg och inte behöva kämpa i låga farter. I helgen blev det inte mycket sömn en av nätterna. Den tröttheten kommer alltid dagen efter. Som idag…. Vet du att det känns som att jag backar i form. Just idag iallafall. Vem vet, om en vecka kanske jag skriver ett nytt och peppigt träningsinlägg men inte idag. Jag känner så mycket stress och press kring min träning. Jag måste hit och måste dit, börja ärligt talat tröttna. Det är såklart direktrelaterat till mitt fotbollsdömande. Jag kommer dock inte ge upp än. Än så länge biter jag ihop även om mer och mer av min träningsglädje börjar att försvinna…. 
Mina mål för veckan:
– avsluta träningsåret 2020 med en bra känsla.
– 1 timme pilates

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Stress och press

  1. Jag känner också samma, jag känner att jag måste hitta motivationen och få formen jag brukar ha, men det går i lite motvalls känns det nu

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: