25 mars 2023

Underbara känsla!

Jahopp, då sitter jag här i soffan och njuter av lugnet. Eller halvlugn eftersom tonåringen är ute med kompisar. Har alltid svårt att slappna av då, hönsmamma som jag är. I bakgrunden har en julfilm precis slutat och jag har för en stund sedan tränat nästan en halvtimme pilates. Under tiden jag tränar känns det så här: 😖😍😊😤😻💪😳😍. En blandning av en hela massa tankar och känslor. Jag hittar muskler som varit bortglömda och i vissa övningar kan jag knappt andas för att jag är så orörlig. Men trots det så älskar jag känslan. Jag mår ju så bra av att sträcka ut på mattan. Haha, jag skriver om det ofta men varje gång efter ett litet uppehåll vaknar gnistan igen. Som jag älskar pilates!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Underbara känsla!

  1. Ja en hösnmamma kommer jag garanterat vara när killarna bli större, jag tycker ett är jobbigt nog nu när de är små. Man skall göra sånt man mår bra av. Skönt att du hittat något du älskar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: