Det är måndag och dags för veckans utmaning! Jag hade egentligen tänkt en helt annan utmaning idag men det får bli en annan vecka istället när jag kan förbereda lite bättre. Innan jag lägger ut veckans utmaning tänkte jag fråga hur det gått för dig med min första utmaning? För min del blev det två promenader vilket jag är sådär nöjd med. Men jag har rört på mig i och med all fotboll som jag dömt. 
Pilates står på schemat idag. Kör mitt pass tre gånger den här veckan. Tio minuter har du alltid. Min  utmaning finns också på instagram under #Hannasutmaning. Använd den och tipsa gärna i din blogg/instagram om min utmaning så fler hittar till den. Glöm inte tagga mig/länka till min blogg så jag också kan hitta er som lägger upp. 🙂
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Tycker det är en bra utmaning. Ska försöka göra den, inte i dag pga värken ❤

  2. avatar

    Tack för utmaningen, den kommer inte göras denna veckan men någon gång snart. Jag och en tjejkompis har utmaningar varje vecka och 10 minuter är perfekta. Just förra veckan och lite in på denna är det fokus mage, så jag ska köra en annan del av kroppen i en vecka först.
    kram Kajsa

Kommentera

%d bloggare gillar detta: