Jag hade tänkt att bjuda på ett foto i timmen idag. Men jag fastnade någonstans mellan förberedelser för redovisning och blackouten som jag fick när vi skulle redovisa. Så jag glömde alldeles bort att fota.
Men jag har iallafall klarat av arbetet och opponeringen med godkänt resultat. Vi har också gått igenom alla kommande uppgifter och pratat en hel del kring examensarbetet och praktiken som ska ske nästa termin. Sista terminen i höst är inte alls lång men det sista den här terminen och nästa kommer vara intensivt. Jag får lite ont i magen när jag tänker på det som ligger framför. Men nu är det för sent att hoppa av, bara att bita ihop och köra! Målraka liksom!
När jag skulle åka imorse fick jag skrapa bilen. Så glad över snön! Dock så var den bara lokalt för ett par mil från mig var det barmark. Man får vara glad för det lilla! Många tycker det är för sent med snö nu men jag blir glad. Om det ska vara vinter ska det vara snö! Annars får det vara!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Underbart när man ändå kan se slutet på något man jobbat med ett tag. Du kommer greja det för du är grym fina Hanna <3

  2. avatar

    Skönt att ha redovisningen avklarad och att det gick bra! Jag får ont i magen bara jag tänker på muntliga redovisningar så försöker glömma bort det faktum att jag kommer behöva opponera på min D-uppsats i vår…

  3. avatar

    Grattis till att du klarade det! Kan tänka mig att det är så nervöst innan man ska redovisa… Vi fick lite snö nu ikväll, får se om det ligger kvar men hoppas det 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: