5 december 2023

Experimenterande och sportlov

Snygg vinkel, om du undrar vad jag gör så kila in instagram, @hannafialotta
Hej! Jag har precis kommit hem från kvällens pilatespass, jag har varit så seg hela dagen så det var skönt att komma dit och få sträcka ut kroppen. Jag har min lilla grupp av stammisar som jag är så glad över! Kvällsmat fick bli äggröra och avokado, Nu har barnen sportlov, jag har jobbat mitt pass efter helgen och nu är jag ledig i två dagar. Nästa gång jag jobbar är på torsdag och sedan är jag ledig fredag-söndag. Så skönt ju, då ska jag bara tanka en massa energi. Och med energi menar jag sova och familjetid. Jag la lite extra ledigt den här veckan för att kunna vara lite mer med familjen och Rickard tajmade också in sin långledighet. Familjetid ska det bli!
Jag gillar ju att vissa dagar experimentera. Att testa och se vad som händer. Idag resulterade det i att jag åt falukorv och min mumsiga gräddiga morotsstuvning på jobbet. Strunt i keto sa Hanna… Den kombon tog mig ur ketos snabbt som blixten. Men då är ju frågan hur snabbt jag kommer tillbaka på banan igem Testade med en lunch bestående av spenatsoppa (i soppan har jag alltid 100 gram smör) och så kokta ägg till. Hur snabbt kom jag in i ketos efter det?   

                                            
Jo, redan efter tre timmar var kroppen tillbaka på banan igen. Jag vet inte vad jag egentligen kan dra för slutsatser av det här. Kroppen kan absolut göra energi av fett men hur vet jag om den bara använder det fett som jag stoppar i mig genom maten. Kan kroppen även använda kroppsfettet som energi? Intressant att fundera över! Jag blir heller inte så mycket klokare, måste googla lite. 🙂
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: