29 november 2023

Fem en fredag vecka 7: Hjärtedagen

Det är fredag och dags för fem en fredag. Förra veckan deltog jag inte men idag är det dags igen. När du läser det här inlägget så är jag ute på löparbanan i stan och testspringer löptestet. Hur är formen? Är den så katastrofalt dålig som det såg ut på ordinarie testet eller var det andra yttre omständigheter som påverkade det mesta? Det får du läsa senare idag. 

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. När fick du din första bästa vän?
 2. Vad gör en vän bra?
 3. Vad fyller ditt hjärta med mest kärlek?
 4. När gjorde det senast ont i hjärtat?
 5. Vem skickar du kärlek till idag?
1. I förstaklass men vi flyttade när jag skulle börja trean så vi tappade kontakten.
2. En bra vän vill vara med mig trots alla knasiga saker jag kan säga, att jag kanske inte alltid tänker först och pratar sen. Personen är lojal (men inte så att det blir mjäkigt) och vi kan prata om allt. Vi behöver inte tycka samma saker om allting men det är okej. Högt i tak ska det vara!
3.
Min familj, min man och mina barn. Men också att få ge omtanke och värme till de boende på jobbet.
4. När jag blev dumpad av en vän som jag har haft så himla roligt med. En person som jag trodde var min vän. Men nej, så var det inte…. Det klickade visst inte… Ja, jag är bitter över det….
5. Rickard, barnen och vänner!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fem en fredag vecka 7: Hjärtedagen

 1. Det gör ont att förlora någon man räknat som sin vän! Framför allt när man inte får någon förklaring.
  Hoppas din hjärtedag var fin!

 2. Ja, nog är det familjen som är närmast hjärtat! Men jag har riktigt bra vänner oxå.
  Tråkigt att bli dumpad av en vän, men ibland är man inte på samma våglängd och då funkar det inte. Men det är ju ändå tråkigt. Hoppas du hittar en ny vän som håller länge!

 3. Det där med att man inte behöver tycka samma om allting, men att det är helt okej ändå, är en bra sak. Olika åsikter kan ju ge andra nyttiga perspektiv. Och jag håller verkligen med dig, högt i tak ska det vara! 🙂

 4. Verkligen så kul med fem en fredag, måste bli bättre på att delta känner jag! ☺️ Håller med i vad en bra vän är, tycker det är viktigt att man kan prata om allt och också hitta på en del knasiga saker ihop ☺️
  Önskar dig en superfin helg vännen!

 5. Jo en del vänner misster man genom livet. En del visar sig inte alls vara ens vänner…trist. Ha en fortsatt trevlig kväll kram Nina

 6. Så fina ärliga svar!
  Visst, livet bjuder på en blandning av sött och salt.
  Jag miste min senaste väninna pga av omständigheter som hon inte inser, man jag har valt att vara mig själv.
  Fokus är ändock att må bra själv innan man kan hjälpa andra.
  Kram, Gerd

 7. Vilka härliga och bra svar…känner igen besvikelsen över att bli lämnad av nån man trodde var en fin vän, det gör riktigt ont!! Ha en fin kväll och helg nu 🙂

 8. I dag är vi många som tänker vad det är som betyder något i livet. En god vän är guld värd, men det kan vara nog så svårt att hitta någon. Jag önskar dig en fin Kerlaiksdag!
  /Ingrid

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: