25 mars 2023

Fredagspladder

Godmorgon! Det vankas jobbhelg för mig, kväll idag, delat imorgon och till två på söndag. Det är ovanligt att jag inte jobbar delat både lördag och söndag. När jag börjar på sjukhuset sedan så kommer delade turer vara ett minne blott. Däremot kommer det bli längre helger då jag kommer jobba torsdag till måndag. Det kan det ju vara värt när jag bara kommer jobba två av fem helger. Nu jobbar jag varannan helg….
Mina planer idag:
– Plugga
– Springa intervaller (tog en vilodag igår från löpningen så idag måste det bli ett tufft pass istället.
– Jobba 15-20
Jag har sådan galen träningsvärk förresten, har tänkt att det är för att jag är otränad. Men det är ju lite dumt att tänka så. Istället vill jag tänka att jag har blivit bättre på att rent tekniskt utföra pilatesövningarna och styrkeövningarna och därför får mer träningsvärk. Kroppen har fått jobba. 🙂 Vad ska du göra idag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fredagspladder

  1. När börjar du jobba på sjukhuset? (Har nog missat om du redan skrivit det)
    Hoppas du får en fin dag och hinner med allt du ska

  2. Delade turer är inte kul alls, så skönt att få slippa dom i framtiden. Och ja, de helgerna kan man ju stå ut. Jag har nästan jobbhelg jobbar 12,5 timmar idag och 13,5 timmar imorgon så det blir inte mycket annat.
    Jag brukar gilla träningsvärk, som ett bevis på att man verkligen tränat en kroppsdel typ haha.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: