2 oktober 2023

Idag är det onsdag

Godmorgon! Precis som jag antog igår så blev det för sent sänggående, hade tänkt att träna men var alldeles för trött så någon träning före frukost har det inte blivit av. Hade tänkt köra tempoträning och sedan explosiv styrka. Men det får bli lite senare. Dock så har jag fotat ett gäng bilder till ett inlägg framöver med övningstips. Det ligger i publiceratmappen. Ingen pilates faktiskt utan ”vanliga” övningar.
Idag tänkte jag lämna in uppgiften som ska vara inne på fredag. Ska bara läsa igenom och se om det kommer några fler tankar. Skulle det inte räcka det jag har skrivit så får jag helt enkelt komplettera och jag känner inte att det gör så mycket.
Barnen har precis gått till skolan, jag har ätit frukost så nu ska jag ta tag i mig själv. Börjar jobba först klockan fyra så jag hinner få undan lite en hel del. Om jag bara kan hitta fokus vill säga. Men det ska väl gå bra.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Idag är det onsdag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: