Det är inte klokt ju, det har gått en månad på året 2020 och lite till eftersom vi är några dagar in i februari. Jag tänkte återigen sammanfatta mina inläggsfavoriter.
På temat keto skrev om att kroppen är ketoadapterad, att jag nu käkat keto i fyra månader och bjöd på ett recept med ”chokladbollar”.
Ni fick hänga med en dag i min vardag, inte riktigt ett foto i timmen men nästan. Ett foto i timmen är roliga inlägg att göra tycker jag.
Jag drog igång min utmaning, jag har bjudit på 3 promenader i veckan, 10 minuter pilates tre gånger i veckan, en sockerfri vecka samt en vecka med en immunförsvarsboost varje morgon.
Du fick även läsa om min rawfoodkväll för två år sedan tillsammans med Sofia. Känns som ett inlägg många missat så inlägget behöver verkligen lyftas. Ett härligt vardagsinlägg var när mamma, pappa, Marcus och Bea var här och firade Alexanders födelsedag med oss.
Varje fredag var jag med i Elisas fem en fredag (förutom vecka 1 upptäckte jag nu):
Vecka 5: Skräp
 
Ett mer tänkvärt inlägg är det jag skrev om att styras av känslan. Ett annat tänkvärt inlägg är mina tankar kring läkemedelsföretagen och två boktips.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Toppen att stapla upp dem sådär och peppas själv

Kommentera

%d bloggare gillar detta: