Kom på häromdagen att jag inte satte upp mål för januari och heller inga för februari. Och nu står vi här i mitten av februari och mål vill jag ha! Det är inte för sen! För december satte jag upp målet att hitta tillbaka till min träningsglädje. Det tycker jag att jag har lyckats med även om passen fortfarande är jobbiga. Fast det är ju inget konstigt, det ska vara jobbigt att träna.
Mina mål för februari är att:
– Klara regelprovet, det var bra länge sedan som jag kuggade på regelprovet men det var väl dags för det kanske….
– Komma ut mer på promenader tillsammans med Rickard.
– Peppa mig själv mer och se det positiva i saker och ting. Det slog mig till exempel häromdagen att när jag började med mina måndagspilatesklasser hade jag bara två deltagare och nu har jag ändå sex stammisar som kommer på mina pass. Så det går ju framåt, om än långsamt.
– Fortsätta vara i ketos och mumsa mer grönsaker.
– Springa iallafall åtta pass till innan månaden är slut varav ett pass är att känna på löptestet och se hur det känns.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    alltid kul med lite mål, och näe det är ju aldrig försent, jag gjorde ju mina mål för januari så sådär nästan halvvägs in i månaden också så 😂❤

  2. avatar

    Så härligt att du fått stammisar, det blir jag glad över :). Tänker någonstans att det är bevis på att det är något bra du gör. Men det betvivlar jag inte heller. Vad är regelprovet för något? För mig som inte fattar blev det något som jag satt och funderade över, har det med fotbollen att göra?

  3. avatar

    Måle sätter du och vara mer pepp på sig själv det skulle jag med kunna

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: