På instagram snubblar jag ofta över roliga och talande pilatescitat. Dessa är helt klart mina favoriter. Blir alltid peppad och inspirerad och igenkänningsfaktorn är hög. Särskilt hundred…. Ni som vet, ni vet. 😜 (Vill du också veta vad jag menar ska du helt klart delta i mina pilatesklasser. Jag är tillgänglig via Skype)
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Haha. Kan tänka mig du tycker det är kul. Jag som håller på med crossfit tycker det är kul med crossfit-memes😄

 2. avatar

  Åh förstår det där när man ser saker för något man tycker om. NU är det ju inte pilates i mitt fall, men däremot mycket annat ;D . Jag brukar gotta ner mig i lärarcitat istället och tycker det är rejält kul :). Tror att det är så av saker man drivs av, man älskar att följa och se sådant :).

 3. avatar

  Vad roligt att du håller i pilatesklasser! Det ser så härligt ut och jag vet flera som kör på morgonen och tycker det funkar jättebra så jag har faktiskt inhandlat en pilatesmatta och ska ge mig på ett försök!

 4. avatar

  Vad härligt med citat =)vad kul att du hittar sådana roliga citat =). Ger du klasser via skype ?

  1. avatar

   Ja det gör jag. 😀

 5. avatar

  Finns pilatesklasser där jag går också. Har inte testat ännu, men det kommer. Ska på gongbad om en stund

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: