Förlåt kroppen att jag envisas med att dricka en massa nocco…. Tänker dock att mina matvanor kompenserar upp det dåliga valet med att dricka Nocco. Försöker tänka på hur mycket koffeinet stressar mina stackars binjurar. Har dock inte kommit dit än att det är nog…. 
Oj vad segt det var att komma upp i morse. Jag kände mig som en säck potatis och funderade över hur det kommer gå framöver med mina ändrade arbetstider. Ångesten var total faktiskt men tänker att jag kommer in i det. Jag mår bättre nu även om jag har träningsvärk i varenda muskel. Funderar lite på hur jag sprang igår eftersom att jag har träningsvärk i mina triceps. Antar att löpning tar mer på armarna än vad man tror. 
Jag sitter här nu och har rast. Jobbar delad tur idag och funderar över om jag ska ta en tupplur eller inte. Skulle vara skönt, samtidigt som jag tycker att jag har lite att göra och borde ta tillvara på rasten. Typ plugga lite… 
Tänkte iallafall kika in här ikväll igen och blogga om min Alla hjärtans dag. 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Älskar verkligen Nocco men försöker begränsa mig med kanske 1 i veckan, dricker redan massa koffein från kaffe haha! Hur gillar du den nya smaken förresten? 😀
    Konstigt att du fått träningsvärk i triceps? Men hoppas det blir bättre snart och att ångesten kan låta bli att komma <3 Kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: