Godmorgon! Det är snart dags för veckans andra och sista jobbpass. Jag ska äta upp min frukost: spenatsoppa med ägg, aloe vera, mina saltsyrakapslar, msm och c-vitamin. Jag har satt upp ett mål för dagen, eller rättare sagt två. Inga nocco och så när jag kommer hem från jobbet vill jag ta en promenad med Rickard.
Igår kväll var det dags för mitt korta och intensiva pass igen, ett pass som jag inte kör varje vecka utan där vi instruktörer roterar. Det var en deltagare som kom men det hindrade inte oss från att köra mitt planerade pass. Det var så jobbigt och jag var nästan illamående i slutet. Men kul hade vi. 🙂 Hade det inte blivit något pass så hade jag garanterat inte kört något hemma istället. Eller det tror jag inte iallafall…..

Andra planer för dagen är att jag ska ha mitt pilatespass i Mjölby ikväll. Så i eftermiddag måste jag också planera vilka övningar som ska vara med då jag har tänkt mig att köra med assists ikväll. Vad jag menar med det får jag kanske skriva om i eftermiddag istället för nu måste jag fokusera på min frukost. Ha en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Hoppas de gick bra med dina mål alltid kul och sätta lite mål för dagen, en promenad kan ju va så mysigt bara de är någorlunda bra väder ❤️

 2. avatar

  Vad kul att det kom en och det blev lite träning 😊

 3. avatar

  Det är bra att sätta upp mål man ska göra per dag så det gjorde du bra =) vad kul att du har egna pass som du lär ut =) ha en bra torsdag =)

 4. avatar

  Hoppas att det gick bra med dina mål för dagen! En promenad är ju alltid skönt! Härligt att ni två kunde kötta ordentligt, blev säkert mer fokuserat då när man är få 🙂

 5. avatar

  Åh så gott med spenatsoppa!! Lyllo. Skönt med sista jobbpasset för veckan. Lycka till med noccon. Låter verkligen som ett tufft pass men skönt. Hoppas du får en bra dag.

 6. avatar

  Då har det varit ett bra pas då det känns som man är illamående

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: