Godmorgon! Jag vaknade vid femtiden (utan klockan) och så läste jag några bloggar på telefonen. Somnade om och vaknade vid ett tillfälle till, tänkte jag kunde ligga kvar i sängen och somnade såklart om ytterligare en gång till. Men barnen är uppe och vakna iallafall.

Mina planer för dagen:
– Filma och fota till Hannas utmaning
– Träna! Hålla mitt korta och intensiva pass ikväll och så ska jag springa något, vet ej vad. Rickard skulle fundera en sväng.
– Plugga! Tänkte försöka göra klart en eller två uppgifter. Den ena är en reflektionsuppgift och den andra är en ren faktauppgift.
– Kanske skriva något blogginlägg.
Vad ska du göra idag?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Oj, så tidigt du vaknade av dig själv. Skönt att du lyckades somna om en stund 🙂 låter som perfekta planer för dagen 🙂 efter jobbet så ska jag hämta Loui och jag vet inte vad vi ska hitta på. Men när han sover så ska jag träna lite 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: