Godmorgon! Hoppas att du mår bra. Jag sitter här med ont i huvudet, snörvlande näsa och känner mig inte superpigg. Har ingen feber dock så det är skönt. Vet inte varför men av någon anledning så drömde jag hela natten om soma move. Har aldrig ens tränat den träningsformen så det var intressant. Säkert därför med som jag har ont i huvudet, blivit lite för lite sömn.
Nu får jag skämmas lite men jag glömde ju alldeles bort att blogga om veckans länkar i länkregnet i bloggruppen jag är med i. Det ska man ju göra på lördagar.
 
Igår blev det inget plugg gjort så det måste jag försöka få till idag istället. Men det får bli senare när jag förhoppningsvis känner mig piggare. Nu är det ingen idé med det här mosiga huvudet jag har. Tänkte istället förbereda inlägg till bloggen och få i mig lite frukost. När vi storhandlade igår så köpte jag märgben så jag kunde koka benbuljong igen. Den har stått och sjudit nu hela natten så lite ska jag nog ta till frukost. Benbuljong är samma sak som egengjort kollagen och kollagen är livsviktigt i kroppen. Tänkte blogga om receptet senare idag.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Äh, plugga hinner man ju med – var nog skönt med en dag utan plugg igår också.. 🙂
  Hoppas du hinner njuta av söndagen i alla fall. Kram

 2. avatar

  Fy då för huvudvärk, jag är helt lost på vad det där ens är för träningsform du drömde om så ska alldeles strax Googla :). Just la länkregnet, det lär jag lägga upp också. Var på akuten igår så glömde helt :).

 3. avatar

  Nej du får inte bli sjuk vad jobbigt.. Hoppas du mår bättre snart 😊 man kan inte plugga jämt man får vila en dag det är helt ok 😊 ha en bra söndag vännen

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: