31 mars 2023

En annorlunda veckoplanering

Jag vill köra mycket stretch på mitt pass ikväll. Mina stackars vader och baksida lår behöver verkligen det….
Godmorgon! Då skriver vi måndag igen. Känns inte som att det är andra dagar än fredagar och måndagar…. Jag har så ont i mina stackars vader efter helgens alla matcher men annars mår jag bra. Idag tänkte jag inte skriva min veckoplanering utan idag blir det istället min bloggplanering. Vecka två i min utmaning kommer komma upp senare idag. Den här veckan lovar jag dig en utmaning som heter duga. Jag får spara lite på den och ta en annan istället. Men det får du se vid halv ett när inlägget kommer upp. Kul att ni var några som hängde med förra veckan. Så här kommer veckans inlägg se ut:
  • Veckans utmaning
  • Veckans pilatesövning gör ett återtåg
  • Månadsammanfattning kring keto
  • Ett recept som veckans tips
Sen såklart kommer jag skriva om vardagen, träning jag gjort och kanske att det blir någon rolig lista. Mina planer för dagen är att jobba till klockan två och när jag kommer hem måste jag påbörja en uppgift som ska vara inne på söndag. Har skjutit lite på det då jag måste ha hjälp av ett av barnen men nu kan jag inte skjuta på det längre. Något annat roligt som händer idag är att min pilates startar ikväll igen efter uppehåll. Det ser jag fram mot. Några andra träningsplaner har jag inte för dagen.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En annorlunda veckoplanering

  1. Ja det känns så för mig med ofta att det är måndag och sen fredag för de andra dagarna där emellan går så himla fort. Hoppas passet gick bra och även läxan 🙂

  2. Så skönt när man ser veckan framför sig och ser det roliga som kommer. Ska bli kul att se din veckans utmaning och se vad för spännande du hittat på. Ha en underbar vecka ❤

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: