För två år sedan bjöd Sofia in till en rawfoodkväll där hon bakad en massa nyttiga och goda godsaker. Vi var ett gäng tjejer som träffades i hennes lägenhet en varm sommarkväll. Jag och mannen hade gjort en massa ärenden på dagen och så hann jag inte hem emellan och byta kläder. Det var inte så där jättevarmt på dagen men sen på kvällen var det det och jag hade jeans och långärmad tröja på mig. Varmt…. Vi hade frågesport kring hälsa och fick svara på kluriga frågor. Vore kul med en repris framöver faktiskt. 🙂
 

 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Gud så goda tårtorna ser ut, synd man inte tål nötter..för choklad älskar jag 🙁

 2. avatar

  Ser supergott ut. Kan tänka mig att ni njöt där ❤

 3. avatar

  Oj så mycket godsaker. Vad var det för sorts frågor?? Härlig och lite annorlunda (i min värld) kväll låter det som!

  1. avatar

   Frågor om hälsa, vilka effekter gurkmeja har på kroppen till exempel. Det är den enda frågan jag kommer ihåg. 🙂

 4. avatar

  Vilken kul temakväll. Såg ut att vara mycket gott på det bordet. Chokladbollar är allt godast på dadlar mm. Ändå jag tycker är godare än "vanliga"

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: